De behandelwijze.

Het is de bedoeling dat u uw eerste afspraak telefonisch maakt (0416-672061/06-55533313). Ik ben in Zorgplaza werkzaam op maandag, woensdagmiddag en donderdag (ook ’s avonds). Maar u kunt mij op iedere werkdag tussen 8.00 en 20.00 uur bellen. Belt u vooral tussen 8.00 en 8.30 uur, tussen 12.00 en 13.00 uur en tussen 18.00 en 19.00 uur. Op deze momenten stoort u zelden tijdens een behandeling.

Bij uw eerste afspraak neemt u mee:

  • de verwijzing van de arts (indien aanwezig);
  • uw verzekeringsbewijs (polis of pasje);
  • uw legitimatiebewijs (paspoort, rijbewijs, ID-kaart);
  • een badlaken om oefeningen op te doen;
  • evt. een sportbroek/legging als u het vervelend vindt om in uw ondergoed te oefenen.

Tijdens de eerste afspraak kunt u uw hulpvraag of probleem uitleggen. Daarna zal er een onderzoek plaatsvinden en zal ik een behandelvoorstel doen: wat gaan we doen, wat kunt u van mij verwachten, wat wordt er van u verwacht, hoe lang gaat het duren e.d.? Aan het eind van het consult maken we een afspraak voor een vervolgbehandeling. Een behandeling duurt normaal gesproken 35 minuten. De eerste afspraak kan wel wat langer duren (ca. 45 minuten).

Indien u een gemaakte afspraak niet kunt nakomen kunt u tot 24 uur van tevoren kosteloos afzeggen of verzetten. Afspraken voor maandag dienen voor vrijdag 20.00 uur te zijn afgezegd. Wanneer u niet of niet op tijd afbelt wordt het verzuim tarief in rekening gebracht. Dit is 75% van het normale tarief. U kunt deze kosten niet bij uw verzekeraar declareren.

Karin
Oefentherapeut mensendieck